Cynthia Beijdorff

Tel: 06-105 795 44
Email: cynthia@cynthiabeijdorff.nl

Recensies overzicht

Vrouw
Heel mooi om te ervaren hoe Cynthia mij in slechts een paar sessies door een combinatie van coaching en hypnotherapie waardevolle inzichten gaf op een (voor mij) relatief eenvoudige wijze. Zelfs mijn opvliegers zijn sindsdien sterk verminderd! Het was een bijzonder plezierig contact en ik heb veel geleerd over mezelf wat bijzonder waardevol is. 
man, stress en loopbaan
"Cynthia is een fijne, warme persoonlijkheid. Ze gaf me het nodige duwtje om de stap te zetten die ik nodig had."
student HRM
"Ik kreeg super veel inzicht in mijzelf. Nu weet ik waarom ik bepaald gedrag vertoon en waar dat vandaan komt, ik kan hier nu op inspelen. Jij legde me geen woorden in de mond. Hierdoor werd ik niet in een bepaald weggetje geduwd."
vrouw (31)
Inzicht in jezelf krijgen is vaak confronterend  - er zijn altijd dingen zijn die je liever niet toegeeft of waar je je alleen heel ver weg bewust van bent. Voor mij heeft het stellen van de toch enorm 'vervelende' vragen, en altijd spiegelen zonder oordeel me echt verder geholpen. De beste keuzes maak je toch zelf. En in dit geval had ik dat niet beter gekund zonder de professionele en fijne aandacht die ik iedereen aan zou raden.
creatief ondernemer
"Dank voor je begeleiding, je vertrouwen, je humor, je vragen en je liefde voor de medemens".