Cynthia Beijdorff

Tel: 06-105 795 44
Email: cynthia@cynthiabeijdorff.nl

Zo kom je verder!


Help! Hoe kom ik verder?

In de eerste stap maken we kennis en verkennen we wat jouw probleem is. Hoe voel je je? Wat speelt er? En wat verwacht je van mij? Door de juiste vragen te stellen help ik je om alles in kaart te brengen. Je krijgt overzicht en beslist hoe je verder wilt.

1
 
2
Zo wil ik mij voelen!

Je kunt jezelf soms behoorlijk zijn kwijtgeraakt. Maar je voelt ook dat het anders kan. Het is tijd voor verandering! Hoe ziet dat er precies uit? En wat heb je er voor over om daar te komen? Een duidelijk en haalbaar doel helpt je om op weg te gaan.

 
 
Dus zo zit het

Waarom loop je vast? Wat belemmert jou je te voelen zoals je wilt? Hoe zit het nou precies? Ik loods je door deze soms confronterende fase. Je leert jezelf beter kennen en dat voelt goed. Je bent klaar voor de volgende stap.

3
 
4
Hoe ga ik het aanpakken?

Je zoekt naar nieuwe manieren. Wat past bij jou? Wat gaat er goed? En hoe bouw je dat verder uit? Ik help je met een stappenplan op maat. Word je al nieuwsgierig naar al jouw unieke (on)bewuste mogelijkheden?

 
 
Aan het werk!

Stap voor stap werk je naar je doel. Je merkt dat je je al snel beter voelt door de oefeningen die we doen. Ik volg jouw tempo, moedig je aan en begeleid je op jouw unieke pad. Je merkt dat het dus echt anders kan!

5
 
6
Ik kan weer verder

Je zit op koers. Je doet het nu anders en voelt het verschil. Wij nemen na 5 tot 10 keer vol vertrouwen afscheid van elkaar. Je hebt veel geleerd en bent weer de kapitein van je eigen schip. Je voelt je sterker en geniet ervan.